Smartlog v3 » Spar penge » Tilbygning
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Tilbygning

5. Sep 2012 13:39, Fynboen

Hvad skal der til, når du bygger til?

At få lavet en tilbygning til sit hus er en stor beslutning, og kan både være krævende i forhold til tid og til økonomi. Derfor er det en god idé at forberede sig godt, inden du går i gang med dit byggeprojekt og sørge for at vælge de rigtige håndværkere for dig – så er du godt på vej til at få den tilbygning, som du altid har drømt om.

 

En tilbygning kan være en rigtig god idé. Det vil forøge værdien på dit hus væsentligt, og det vil løse dine kvadratmeterproblemer i hverdagen på en god måde. Samtidig er det væsentligt nemmere end at sælge huset og flytte til et nyt. Udgiften til tilbygningen vil ofte være givet godt ud, hvis du senere ønsker at sælge dit hus videre, idet du vil kunne sælge det til en langt højere pris end tidligere.

 

Masser af information på nettet

Når du skal finde gode råd i forhold til at gå i gang med din tilbygningsproces, er det et godt råd at starte på nettet. På nettet kan du finde mange gode råd til, hvordan du bedst forbereder dig på processen omkring din nye tilbygning, ligesom du kan udforske dine muligheder i forhold til valg af håndværkere.

 

Der er nemlig masser af brugbar information at hente på de forskellige byggefirmaers hjemmesider. Her kan du finde information om, hvilke projekter byggefirmaet tidligere har været involveret i og også ofte referencer på deres projekter. Det kan være en god idé at undersøge firmaets generelle omdømme eller referencer på tidligere projekter, fordi det kan give dig et godt indtryk af firmaet, og hvorvidt de kan leve op til de ønsker, som du har i forhold til din tilbygning.

 

Forberedelse er vejen til den tilbygning, du drømmer om

Derudover er det en god idé at forberede sig godt, inden du kaster dig ud i byggeprojektet – både i forhold til dine ønsker og behov og i forhold til at lave realistiske planer i overensstemmelse med dit budget. Har du forberedt dig godt, er du nemlig også bedre stillet undervejs i projektet, fordi du vil være i stand til at holde overblik og styring med projektet. Desuden vil du i begyndelsen af processen være i stand til at lave klare og tydelige aftaler med håndværkerne omkring dine ønsker og krav til byggeprocessen – det kan være hvilke materialer tilbygningen skal bygges i, tidshorisonten og prisen for det.

 

Vil du gerne være helt sikker på, at du betaler den rigtige pris for din tilbygning, er det desuden en god idé at kontakte flere forskellige håndværkere og bede om tilbud, på den tilbygning du ønsker dig. Kan du fremlægge en klar fremstilling af dit behov, bliver det også nemmere for byggefirmaerne at give dig et tilbud på tilbygningen. Vær godt forberedt og hold overblikket – så er du sikker på at ende ud med den tilbygning, som du altid har drømt om.

Reklamer

Relaterede