Smartlog v3 » Spar penge » Spar penge på Brother toner
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Spar penge på Brother toner

12. Dec 2011 10:03, Fynboen

De fleste, både private og virksomheder, har en printer stående, og sådan en skal som bekendt have nyt blæk en gang i mellem. Det kan faktisk godt være lidt dyrt, at købe nye tonere til sin printer, men der er mulighed for at spare en del penge, hvis man køber de rigtige steder.

Brother TN325
Min egen printer er en Brother, og bruger toner modelnr TN325. Jeg køber altid kompatible tonere, dvs at de ikke er originale, men de har samme størrelse og specifikationer. Det betyder at jeg kan købe en Brother TN325 toner til omkring halv pris, i forhold til hvad de originale koster. Og når man skal have den skiftet ca en gang hver anden måned, så er det trods alt også en del at spare.

Billig printer toner
Men det er selvfølgelig ikke kun til Brothers printere, at du kan købe de billige tonere. De laves til som godt som alle printermodeller på markedet, og de fungerer fint. Jeg har hverken kunnet se forskel på kvalitet eller mængde af sider der kan printes med de kompatible tonere, og med den store prisforskel, så bliver jeg ved med at købe de billige printer tonere.
Det vil jeg helt sikkert også anbefale andre at gøre, for hvorfor ikke spare lidt penge, når man kan.

Reklamer