Smartlog v3 » Spar penge » Smart dørspion kighul
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Smart dørspion kighul

27. Apr 2012 13:54, Fynboen

Hvis du har et gammeldags kighul i din hoveddør, så kan du nu opgradere til den nye generation af dørspioner. Her får du nemlig en stor skærm at kigge på, så det er nemt at se, hvem der banker på, inden du lukker op.

Særlig hvis man bor i en boligblok, er det meget udbredt at have et lille kighul i døren. Men de kan godt være lidt svære at kigge ud af, da hullet på indersiden af døren er lige så lille som hullet på ydersiden. Men med de nye smarte dørspion kighuller, får du på inder siden en stor skærm(på størrelse med displayet på en smartphone), og du aktiverer den med blot et enkelt tryk på en knap. Derved kan du nemt og sikkert se, hvem der er på den anden side, inden du begynder at overveje om du vil lukke op for vedkommende.

Disse smarte dørspioner som bla laves at firmaet Brinno, er meget nemme at installere, og fås til flere forskellige tykkelse døre. Så du kan altid få en der passer til netop din hoveddør.
Der skal blot sættes et par batterier i, så holder de i lang tid. Den slukker automatisk efter 10-15 sekunder, så der kun bruges strøm et kort øjeblik.

Reklamer