Smartlog v3 » Spar penge » Nyt tegltag til huset
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Nyt tegltag til huset

10. Feb 2011 17:23, Fynboen

De fleste husejere ved det godt, husets designere ved det og det giver da også lidt sig selv. Taget er husets 5. facade og spiller uden tvivl en stor rolle i helhedsindtrykket af huset. Derfor er det da heller ikke kun funktionaliteten, det at taget holder os tørre, der er fokus på når man skal have lagt tag. Udseende spiller en mindst, for ikke at sige helt sikkert større rolle, når type af tag skal vælges.

Der findes også mange typer af tag, en af de mere klassiske er tegltag. Vi kender dem alle, de mørkerødlige eller mørke gullige tagplader som pryder så utroligt mange huse. Man kan også få dem i andre farver, selvfølgelig, især de mørkere nuancer er populære.

Generelt er det populært med et nyt tegltag, fordi det er flot og elegant, men også fordi det er praktisk. Tegltag ligger i den dyre ende, men til gengæld er der lang leve tid og meget lidt vedligeholdelse. Levetiden er så lang, at man godt kan regne med kun at lægge tag på sit hus en gang i sit liv. Tegltag er også praktisk når man skal lægge det da det kan lægges oven på det gamle tagpap. Så sparer man også lidt på udgifterne der, hvis det oprindelige tagpap er i god stand. 

Reklamer