Smartlog v3 » Spar penge » Nyt oliefyr eller hvad
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Nyt oliefyr eller hvad

21. Jan 2011 22:03, Fynboen

Der var en aften min mand og jeg var på besøg hos min moster og snakken faldt på dyre varme regninger som hun havde fået i den seneste tid, her i den lange og kolde vinter.  hun havde oliefyr og priserne var jo steget det sidste stykke tid, hun havde fået fyldt på to gange indenfor kort tid og det var hun jo rimlig træt af det koster jo penge og hun er lidt nærig når det har noget med hendes oliefyr at gøre og ting som hun ikke helt forstår.

Vi gik på nettet for at undersøge hendes muligheder omkring oliefyr egentlig var og om der måske var andre muligheder til varme i et gammelt hus. der er mange muligheder når man nu er så grundig som min mand nu er. man skal bruge den tid det nu tager og så er det ikke så dyrt endda.

Vi fandt ud af at grunden til at det var så dyrt for min moster, var at det er et meget gammelt hus som hun bor i, og det har meget at sige. der er nu lavet nogle regler omkring afskaffelse af oliefyr når der bliver købt nyt , det er der vist lagt mange penge til side til. min mand fandt en rigtig god løsning til min moster, uden at hun synes det blev alt for dyrt, men der skal jo lidt arbejde til, men kender man nogen som kan hjælpe er det jo en fordel, der kan man måske spare nogle kroner, og det er jo lige noget for min moster.

Vi er nu selv begyndt at overveje om vi skal  få skiftet vores oliefyr. der er altid en muligheder for at gøre tingene billiger, især nu hvor vinterene bliver køligere, og man husker på at slukke lyset, fordi der lige har været så meget fokus på at holde det hele grønt. vi leder stadig efter det helt rigtige løsning til os.

Reklamer

Relaterede