Smartlog v3 » Spar penge » Lider du af rygetrang
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Lider du af rygetrang

3. May 2012 10:27, Fynboen

Rygetrang
Er du træt af at høre på folks brok over røgen fra din cigaret og er du træt af at blive bombarderet med information om hvor skadeligt og farligt det er, når du tilfredsstiller din rygetrang med en cigaret? Har du forsøgt at holde op med at ryge og kan nikke genkendende til at du gang på gang har givet efter for din rygetrang og er begyndt at ryge igen? Har du prøvet tyggegummi og plastre og fundet ud af at rygetrangen er mere en blot en dosis nikotin?

Hvis du kan svare ja til nogle af de ovenstående spørgsmål, er dampcigaretten måske noget for dig. Med dampcigaretten er det nu muligt at komme din rygetrang til livs, og samtidig undgå at genere din omverden og at udsætte din krop for de skadelige stoffer, der er i cigaretterne. Og så er det endda uden at skulle stoppe med at ryge!

Dæmper rygetrangen
Med en dampcigaret kan du bekæmpe din rygetrang, oven i købet uden de følgevirkninger, der er ved at være ryger. Med en dampcigaret opnår du stort set samme nydelse og dermed tilfredsstillelse af din rygetrang, som ved at ryge en almindelig cigaret.

I modsætning til plastre, tyggegummi og andre ryge-stop produkter, får du med dampcigaretten en næsten autentisk fornemmelse, som var det en rigtig cigaret, du sad med mellem dine fingre. Det,  der adskiller dampcigaretten fra den almindelige cigaret, er netop dampen. I stedet for røg, kommer der damp ud af cigaretten. Dampen er med til at give dig en illusion af at du ryger, det er sågar muligt at lege med dampen og lave ”røg-ringe”, som med en almindelig cigaret.

EL Cigaretterne
Der findes over 100 el cigaretter på verdensmarkedet. De varierer lidt i forhold til hvor meget damp de producerer. I Danmark kan man købe dampcigaretterne på nettet og i supermarkederne. De kan fås med og uden nikotin og med smag af blandt andet æble, kaffe, tobak, vanilje, chokolade. Dampcigaretten er lavet i metal, selve cigaretdelen består af et genopladeligt batteri og filteret af en lille dampmaskine, der indeholder vand (98 %) og smagsstoffer, polypropylen og evt. nikotin (2 %).

Det genopladelige batteri driver den lille dampmaskine, der er placeret i filteret, der producerer den damp du indånder sammen med smagsstoffer og nikotin, når du ryger en dampcigaret.

Cigaretterne kan både fås i en engangsudgave og i en udgave, hvor filteret kan skiftes ud. Nogle af de genbrugelige dampcigaretter kan klare op til 350 inhaleringer, før filteret skal skiftes ud.

Reklamer

Relaterede