Smartlog v3 » Spar penge » Lean administration
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Lean administration

1. Mar 2011 15:58, Fynboen

Lean er efterhånden et udbredt fænomen, og kan bruges i mange sammenhænge, både i produktion og i administration. Ved at bruge lean administration kigger man på de administrative processer i virksomheden, og på hvor der kan minimeres spild tid.
Lean har i mange år været brugt i produktionslokalerne, for at gøre produktionen mere effektiv. Men det kan i lige så høje grad bruges på kontorer og i administrationen. Her kan man bla optimere sagsbehandlingen af nye ordre, tilbagekaldelser osv. Når man først kigger tingene grundigt igennem, vil man typisk kunne finde en helt masse spild tid, som kan minimeres eller i nogle tilfælde helt fjernes.
Alt i alt bruges til at optimere de interne ting i firmaer. Og ved at minimere spild og tid, sænker man samtidig de faste udgifter. Hvilket i sidste ende gør firmaet mere konkurrencedygtig på markedet, og giver store fordele i forhold til konkurrenterne.
Man kan enten hyre en Lean specialist til at hjælpe med disse ting. Eller man kan tage et lean kursus, så man lære hvilke værktøjer der skal bruges, og hvordan man går ind og kigger på alle processerne. På længere sigt, vil det næsten altid være det bedste at tage et kursus i lean . For alle de ting, man lære, kan man efterfølgende få glæde af i mange år fremover.

Reklamer