Smartlog v3 » Spar penge » Køb en nøglefinder
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Køb en nøglefinder

12. Jun 2012 15:18, Fynboen

Glemmer du også tit, hvor du har lagt dine nøgler?

Kender du det, at du er på vej ud af døren, og pludselig kan du ikke huske, hvor du har lagt dine nøgler? Eller måske din mobiltelefon? Eller din pengepung? Bruger du også ofte de sidste sekunder, inden du skal ud af døren på at fare rundt og lede efter en af disse ting eller måske noget helt fjerde? Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, kan du helt sikkert få stor nytte af en nøglefinder. Med en nøglefinder behøver du nemlig aldrig mere bruge tid på at lede efter dine nøgler, pengepung eller noget helt tredje, fordi du har lagt det et sted, som du har glemt med det samme igen.

 

Nøglefinderen vil nemlig finde for eksempel dine nøgler med det samme. En nøglefinder hjælper dig med at finde de ting, du altid kommer til at lægge fra dig, og som du ender med at rende rundt og lede efter i sidste øjeblik. Der er ikke noget, der er mere irriterende end at bruge tid på det gang på gang. Dérfor er det smart med en nøglefinder.

 

Hvad er en nøglefinder?

Nøglefinderen er elektronisk og består af to dele. Den ene del sættes fast til den ting du plejer at miste, og som du gerne vil kunne finde hurtigt igen. Det kan for eksempel være dine nøgler, din mobiltelefon, din pung eller noget helt fjerde. Den del der skal sættes fast på for eksempel dine nøgler, kaldes en modtager, og er en elektronisk anordning, som modtager signal fra den anden del af nøglefinderen, når du har forlagt noget, som du gerne vil finde igen.

 

Den anden del, som er en såkaldt sender, er ligeledes elektronisk. Denne del trykker du på, når du gerne vil finde den ting, som du har forlagt. Når du har trykket på senderen, vil den sende et signal til modtageren. Herefter vil modtagerdelen udsende en høj lyd, der kan høres på mange meters afstand. Ofte vil der samtidig også udsendes lys fra modtageren. På den måde bliver det nemt at finde ud af, hvor den ting du har forlagt, befinder sig – både når det er lyst, men også når det er mørkt, fordi nøglefinderen ofte både er udstyret med et lys- og et lydsignal.

 

Hvor kan jeg købe en nøglefinder?

Der findes mange muligheder for at komme i besiddelse af en nøglefinder, og på internettet finder du mange forskellige typer med forskellige egenskaber, afhængig af hvad du har brug for. Du kan også købe nøglefindere i mange fysiske butikker.

 

Søger du efter en nøglefinder på internettet, vil du blive præsenteret for mange forhandlere, både online og i fysiske butikker, hvor du hurtigt og nemt kan få fingrene i en smart og praktisk nøglefinder  – søg efter en nøglefinder med det samme, og du vil aldrig mere skulle lede efter dine nøgler!

 

Reklamer

Relaterede