Smartlog v3 » Spar penge » Iphone 5
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Iphone 5

18. Feb 2011 19:07, Fynboen

Nu kan man godt glæde sig til, at den nye iPhone 5 kommer på markedet. Den er stadig ved at blive testet hos Apple, men selvom der ikke er så mange oplysninger om mobilen endnu, så kan man godt se frem til nyt design, lynhurtig processor og helt nyt grafikkort.
iPhone 5 vil fremover kunne understøtte de forskellige netværksforbindelser, så den både i Europa, men også i USA, kan kobles på de hurtige 3G-netværk. Det kan lade sig gøre, da Apple, ifølge pålidelige kilder, har skiftet kommunikationschippen, som er i de nuværende iPhone modeller ud med en ny dual GSM/CDMA-chipsæt fra Qualcomm.
I den nye iPhone 5 skal det også være muligt at kunne se fuld HD uden problemer. Det vil Apple gøre ved hjælp af udskiftning af A4-processoren med en A5, som er en såkaldt multi-core cortex 9A chip. Mobilen vil få både et nyere men også et meget bedre grafikkort i forhold til de tidligere modeller. Dette skulle være produceret af firmaet Imagination, som Apple ejer 9,5 % af.
Der er mange rygter angående den nye iPhone 5, men dette skulle være nogle af de ting, den nye mobil kan: Ansigtsgenkendelse, 32 GB eller 64 GB hukommelse, 3G og 4G netværk samt CDMA, mulighed for at synkronisere trådløst, voice mail og så skulle batteritiden blive væsentligt forbedret til ca. 14 timer på 3G, 7 timer på 4G og standby tiden skulle komme op på ca. 600 timer.
Andre rygter går ud på at iPhone 5 får den nye NFC-teknologi. NFC står for Near Field Communication, som betyder kommunikation over korte afstande. Og det der er mest interessant omkring NFC i mobilen er, at iPhonen bliver en elektronisk pung, så man bruge den til at foretage køb. Denne smarte teknologi skal måske erstatte den nuværende måde, hvor forbrugeren køber over iTunes/App Store, og Apple betaler alle omkostninger til kreditselskaberne. Dette er en utrolig stor udgift for Apple. De starter nok med at indgå aftaler med de større kreditkortselskaber som f.eks. Visa, hvis man skal formode at Apples tanke er, at betalingen skal bruges til andre ting end Apples egne services.
iPhone 5 bliver formentligt lanceret til sommer 2011

Reklamer