Smartlog v3 » Spar penge » Havemøbler i 2010
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Havemøbler i 2010

16. Apr 2010 20:15, Fynboen

Hvordan er moden med havemøbler her i 2010? Tja, det er vel sådan dybest set op til en selv, og hvad man føler er de flotteste.
Men det er ikke nogen tvivl, hvis man kigger i tilbudsaviserne, og kigger efter havemøbler - Så er det helt sikkert at flet/polyrattan møbler vinder mere og mere markedsandel.

Polyrattan
Fordelene ved at købe polyrattan havemøbler er at for det første at man slipper for vedligeholdelse. Flet møblerne skal nemlig hverken have olie eller andet, for  at blive ved med at være pæne år efter år. Det eneste man skal gøre er at vaske dem med alm vand og sæbe, efterhånden som man føler de er blevet lidt beskidte. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor de står til hverdag. Står de udenfor, så bliver de naturligvis hurtigere beskidte, end hvis de feks står indenfor i en udestue eller i det mindste under overdækning.
For det andet, synes jeg personligt at flet havemøbler er pænere end plast eller træ møbler. Sådan som jeg har forstået det, som er det nemt at arbejde med og designe flet, så det giver naturligt nok flere muligheder, for at lave dem flotte.

Havemøbel priser
Hvis du overvejer at køber nye havemøbler her til sommer, så er det en god ide, at kigge både i tilbudsaviserne og rundt om på diverse webshops. Du kan hurtigt spare 1-2000 kr, ved at sammenligne priserne de forskellige steder. Og hvorfor ikke spare lidt penge, hvis muligheden byder sig?

Reklamer

Relaterede