Smartlog v3 » Spar penge » gsmalarm
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

gsmalarm

25. Jun 2012 13:53, Fynboen

Hvilken tyverialarm skal du vælge?

Vil du også gerne beskytte dit hjem og dine værdifulde ejendele fra at blive stjålet af ubudne gæster? Så bør du nok overveje at anskaffe dit en tyverialarm. Men hvilken en skal du vælge? Der findes mange forskellige typer tyverialarmer på markedet, og for mange af os kan det virke uoverskueligt at finde frem til den rigtige løsning.

 

Samtidig er mange tyverialarmer også er meget dyre, fordi der ofte medfølger et dyrt abonnement, som kommer oveni anskaffelsesprisen på alarmen – og det kan være svært at gennemskue hvilken løsning der er den rigtige for dig, hvis du ikke har lyst til at bruge en hel månedsløn på din tyverialarm.

 

En gsmalarm er din for altid – og du betaler kun én gang!

Har du ikke lyst til at betale et dyrt abonnement, kan du vælge den såkaldte gsmalarm. En gsmalarm betaler du nemlig kun for én gang, hvorefter den er din for evigt. Det betyder, at udgiften til denne type alarm er langt mindre end ved mange af de andre alarmer, som er en udgift på hver måneds budget, uden at effektiviteten er større.

 

Men hvordan fungerer en gsmalarm så? Selvom gsmalarmer koster mindre, sparer du ikke på sikkerheden og effektiviteten ved at vælge denne type alarm frem for andre. Gsmalarmer reagerer, når der er ubudne gæster på vej ind i dit hjem for det første ved at udsende en høj alarmsirene, som ofte i sig selv vil skræmme tyven væk. Det smarte ved gsmalarmen er dog, at den også i samme sekund kontakter dig, og en eller flere kontaktpersoner udvalgt af dig, per telefon eller sms hvis uheldet skulle være ude.

 

Hurtig reaktionstid giver stor sikkerhed

Ofte vil du vælge kontaktpersoner, som bor tæt på dit hjem. Dermed er der mulighed for at reagere med det samme, hvis en tyv skulle være på vej ind i dit hjem – også ofte langt hurtigere end det ville være tilfældet med en vagt fra en alarmcentral, som oftest er dem der kommer ud når du vælger en anden type alarm.

 

Det kan også være rigtig smart at vælge en gsmalarm til dit sommerhus, fordi de ofte ligger i områder, hvor tyven nemt kan slippe væk. Vælger du en kontaktperson i nærheden af dit sommerhus, vil de kunne reagere i samme sekund som der sker noget, og indbruddet kan afværges langt hurtigere end ellers.

 

Når du skal vælge din nye alarm, er det altså værd at overveje, om alarmen skal være en gsmalarm. Her får du nemlig en prisbillig alarm, som er din for evigt, når du har købt den, og ikke har store vedvarende udgifter, og som sikrer dig en ekstremt hurtig reaktionstid, sådan at du kan sørge for at dit hjem er sikkert, og du kan føle dig tryg hver dag.

Reklamer

Relaterede