Smartlog v3 » Spar penge » gsm alarm system
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

gsm alarm system

30. Jul 2012 10:37, Fynboen

GSM alarm system

 

Er du ligesom mange andre danskere bange for at blive udsat for indbrud i dit hjem? Vil du sikre din bolig mod indbrudstyve, bør du absolut investere i et alarm system. Dette kan ofte være en dyr affære. Heldigvis findes der en løsning, som er både billig i drift og effektiv. Ved at købe et GSM alarm system, vil du og dine nærmeste kunne hjælpe hinanden til at beskytte jeres hjem. En GSM alarm fungere ved, at den ved aktivering sender telefon opkald og SMS’er til udvalgte telefon numre, som du selv kan vælge. Disse kan tilhøre venner, familie eller naboer. De har hermed muligheden for at forhindre indbruddet i dit hjem, når de får opkaldet eller SMS’en. De kan således vælge at konfrontere tyven eller ringe efter politiet, og hjælpen vil således komme med det samme.

 

Fordele ved GSM alarm system

 

Helt præcist står GSM for Global System for Mobilen, hvilket betyder, at din alarm vil komme til at køre over mobil netværket; ligesom din mobil telefon. Alarmen fungere dermed ved, at du blot sætter en simkort i den, hvorefter den vil kunne kommunikere med det mobile netværk. Denne løsning er simpel og billig i drift, og du sparer de mange hundrede kroner i månedligt abonnement, som du ellers skulle betale for et alarm system tilknyttet en vagt service.
Det skal også siges, at GSM alarm system er meget nemme at installere, så du slipper også for et hyre og betale en installatør for at aktivere den. Dette betyder, at din eneste store udgift bliver at købe selve GSM alarm system. Derefter vil den koste dig stort set ingenting.

 

Forebyg tyveri med et GSM alarm system

 

GSM alarm system virker også præventivt. Hvis du sætter klistermærker op i alle dine vinduer, samtidig med at du placerer alarm systemet et sted, hvor den kan ses, gør du indbruds tyvene opmærksom på, at det er et alarm system installeret i dit hjem. Dette vil i rigtig mange tilfælde få tyvene til at tænke sig om en ekstra gang, før de bryder ind i dit hus. Mange indbrudstyve fravælger helt bevidst de hjem, som har en GSM alarm system tilknytter, da de godt er klar over, hvor hurtigt responsen vil komme.
Skulle uheldet alligevel ske at en tyv bryder ind i din bolig, vil han have ekstrem lidt tid til at rode dine ting igennem. GSM alarm system vil øjeblikkeligt sende besked til din udvalgte kontaktpersoner, som har muligheden for at reagere hurtigt.

 

Reklamer

Relaterede