Smartlog v3 » Spar penge » Fiskekasser til transport og opbevaring
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Fiskekasser til transport og opbevaring

9. Nov 2017 10:24, Fynboen

Hos Dansk Transportemballage leveres der fiskekasser til et hvert formål og i mit firma er vi blevet glade for at handle med DTE. Fiskekasserne i plast er optimale til alle former for transport, og i den forbindelse til opbevaring af både store og små mængder af fisk. Fiskekasser såsom C-Fish Box og C-Fillet Box kan eksempelvis bruges på både lagere og fiskemarkeder. Fiskekasserne er designet således, at de nemt kan stables og derved sikre dig den bedst mulige udnyttelse af plads og tid. Fiskekasserne fås i mange forskellige farver og i forskellige størrelser, som kan opfylde små og store formål. Fiskekasserne forhandles i farverne hvid, natur, blå, grå og med tryk, man kan tilmed selv vælge om man om du ønsker, at plastkasserne skal være med eller uden perforering. Kasserne kan fås med eller uden drænhuller, alt efter behov. Fiskekasserne er produceret i HDPE plast, som er modstandsdygtigt overfor fugt, og som også anvendes til mange andre plastikmaterialer, der er i berøring med fødevarer, såsom bære- og indkøbsposer samt affaldsposer til husholdningen, som er i direkte kontakt med fødevarer. Dermed skaber du troværdighed og sikkerhed, når du vælger disse fiskekasser.

Når det kommer til fødevarehåndtering er det i særdeleshed vigtigt, at man opfylder de lovmæssige krav i forhold til hygiejne. Med disse fiskekasser samt andre fødevareopbevaringskasser, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt disse lovkrav er opfyldt. Det er der allerede taget hånd om, og dermed er disse fødevarekasser vejen til en sikker og lovlig fødevarehåndtering, hvilket du kan drage stor fordel af.

Hvis du har brug for gode opbevaringsmuligheder til privat brug, kan fiskekasser fint fungere til dette formål. Eksempelvis er det en optimal mulighed som hobbyfisker at kunne opbevare fisk korrekt og under optimale hygiejnemæssige forhold før de skal renses, filetteres og spises, fryses ned eller lignende. Til et formål som dette, kan man eksempelvis også vælge at gå efter foldekasser, som nemt foldes sammen, og ikke fylder noget, når de transporteres uden indhold.

Udover fiskekasser forhandles der en lang række andre plastkasser til vidt forskellige formål. Blandt andet finder du brødkasser, frugtkasser, termokasser, kølekasser, kødkasser, kalkun- og kyllingetransportkasser, kasser til grøntsager samt gartnerkasser både til erhverv og til privat brug. Der leveres kasser med mange forskellige funktioner, som blandt andet transparente kasser, kuffertkasser, foldekasser samt specielkasser til alle formål. Endvidere kan der tilkøbes flere forskellige typer af tilbehør til de forskellige kasser, såsom etiketteholdere, klemmer til prisskilte samt dækplader og låg. Jeg vil på den baggrund varmt anbefale DTE til salg af alle former for opbevarings- og transportkasser.

Reklamer

Relaterede