Smartlog v3 » Spar penge » Babytøj
Opret egen blog | Næste blog »

Spar penge

Her vil der komme indlæg, som kan hjælpe dig med at sparer penge i hverdagen

Babytøj

19. Dec 2011 09:21, Fynboen

Forberedelserne til den lille ny.
Der er altid nogle ting man ikke lige tænker over eller glemmer når den lille er på vej, man syntes selv at man har tænkt på det hele, lavet en to do liste, og krydset af når noget var klaret. Baby værelset står klar i den rigtige farve, legetøj i alle afskygninger står klar, alt babytøj i flotte farver er købt, diverse pusleting er pakket i tasken, bleer og tilhørende ting købt og sat på plads, alt ordnet og klar til modtagelsen af din lille. Så kommer familie og venner, hvad ønsker I jer til den lille? Øh, vi har selv købt de ting vi skal bruge, der er det så en god ide at holde igen med shoppen af babytøj, det er nemlig noget alle godt kan lide at kigge på og købe, der er noget særlig over babytøj som får selv de største mænd blød i knæerne, og siger åh hvor sødt. Så lad det nuttet babytøj komme på listen over ønsker, og hvis I er bange for det er noget tøj I ikke kan lide, så bare rolig der findes ikke grimt babytøj, alt er nuttet eller sejt, blødt og småt babytøj, det er godt. Og hvis man kommer i tanke om nogle ting man gerne ville have haft, kommer der jo en dåb, for de fleste. Så der er muligheden for at ønske de ting og hvis barnet er hurtig voksende, mere babytøj i en anden størrelse.

Vælg babytøj med omtanke.
Det kan godt være der er nogle der syntes at babytøj ikke behøver at være noget særligt, da de ikke bruger samme størrelse i ret lang tid af gangen. Men det er en god ide at købe ordentligt babytøj, og efter årstiden, kvaliteten er vigtig for barnets hud og udvikling af allergi eller udslæt, det kan også være at noget babytøj kradser og kløer, og det er jo ikke så nem for en baby at fortælle, hvad der er galt. Det betyder jo ikke noget om det koster lidt mere, man skal jo ikke have ret meget, da de lyn hurtig vokser fra tøjet igen, så det er i babyens interesse at man køber kvalitets babytøj. Der er kommet flere og flere babyer med eksem og andre hud sygdomme end der har været tidlige, så at vi gerne vil beskytte vores børn mod de forskellige sygdomme og eksemer. Der er flere mærkelige stoffer i børnetøj end vi lige aner, så vælg med omtanke.

Fra baby til skoleelev.
Det er med at nyde babyen mens man kan, for inden man for set sig om er de på vej i skol, også begynder de at skulle en masse, inden man for set sig om, har man knap set dem en hel dag. Men så har man tid til nogle andre tig, som at rydde op på loftet, alle de babylegesager og babytøj, der er dynget op på loftet, og hvor gør man lige af det hel, hvis man er den sidste i familien til at få børn, og man ved der ikke skal være flere. Så skal der jo ryddes op i babytøj og ting, det kan være svært at smide alt det nuttede babytøj ud, babytøj når jo ikke at blive slidt, og der findes så meget på nettet, at det er svært at sælge. Det er svært med babytøj da det ikke er ødelagt eller blevet grimt, skal man bare gemme det eller hvad? Det er noget andet med junior tøjet det bliver slidt og godt brugt, der kan syes lapper, men hvor godt ser det lige ud. Der er nogle ting man lige skal igennem når ens baby bliver skoleelev.

Reklamer